Bezig ...

MoneyView Advisa

Het beste product voor uw klant

 

 • Wat is het?

  Met MoneyView Advisa verrijkt u uw adviesproces. U toetst de wensen en eisen van uw klant aan het volledige productaanbod op de markt. U vindt feilloos het best passende product. Dankzij de automatische rapportagefuncties onderbouwt u uw advies moeiteloos aan uw klant. Het resultaat is een volledig objectief productadvies, waar uw klant u graag voor betaalt!

  Lees verder
 • Hoe werkt het?

  In uw adviesgesprek en inventarisatie krijgt u een goed beeld van wat belangrijk is voor uw klant, ook als het gaat om producten. Met deze kennis stelt u in MoneyView Advisa verschillende filters in voor productkenmerken. U geeft op deze wijze aan wat een ‘must’ is voor uw klant en welke kenmerken weliswaar niet cruciaal maar wel belangrijk zijn.

  Lees verder
 • Wat kost het?

  Voor MoneyView Advisa beslist u zelf welke producten u wilt kunnen vergelijken. Per productgroep neemt u een licentie. Wilt u ook kunnen rekenen, dan kiest u ook de bijpassende AeQuote modules.

  Lees verder
 • Technische informatie

  Hier vindt u gebruikershandleidingen, technische informatie, licentievoorwaarden etcetera.

  Lees verder
 • Uitproberen en bestellen

  Met een demolicentie kunt u MoneyView Advisa twee weken lang gratis uitproberen. Bij deze demolicentie krijgt u bij een paar modules ook toegang tot AeQuote. Zo kunt u een goed beeld krijgen van wat u kunt met deze adviesproducten.

  Lees verder