Bezig ...

MoneyView AeQuote

Het scherpste product voor uw klant

 

 • Wat is het?

  MoneyView AeQuote is een webbased applicatie, waarmee u razendsnel met minimale invoergegevens voor alle beschikbare producten de premie, inleg, kapitalen of uitkeringen berekent.  Door de schriftelijke rapportage heeft u uw dossier altijd op orde. Aparte offertes opvragen is niet meer nodig. Dit bespaart u veel tijd en rompslomp!

  Lees verder
 • Hoe werkt het?

  U voert de essentiële klantgegevens in. MoneyView AeQuote doet de rest. De software houdt rekening met de verschillen in verwerking van de kosten in de producten, zodat er een zuivere vergelijking wordt gemaakt. U werkt op de centrale database van MoneyView, waar de producten realtime onderhouden worden. Met een druk op de knop maakt AeQuote een rapport voor u. Gebruikt u MoneyView Advisa? Dan is AeQuote volledig geïntegreerd!

  Lees verder
 • Wat kost het?

  Voor MoneyView AeQuote beslist u zelf welke producten u op tarief wilt kunnen vergelijken. Per productgroep neemt u een licentie. Wilt u niet alleen op prijs maar ook op passendheid en kwaliteit kunnen vergelijken? Dan kiest u de bijpassende modules van MoneyView Advisa.

  Lees verder
 • Technische informatie

  Hier vindt u gebruikershandleidingen, technische informatie, licentievoorwaarden et cetera.

  Lees verder
 • Uitproberen en bestellen

  Met een demolicentie kunt u MoneyView AeQuote twee weken lang gratis uitproberen. Zo kunt u een goed beeld krijgen van wat u kunt met dit adviesproduct.

  Lees verder