Bezig ...

De MoneyView Analyzer

Bepaal en verklaar uw prijspositie

 

 • Wat is het?

  De Analyzer stelt u in staat om exact de prijspositie van uw verzekering of bankspaarproduct te bepalen. U rekent met de Analyzer uw eigen product en die van uw concurrenten door op basis van gesimuleerde klantportefeuilles. Deze klantportefeuilles geeft u zelf vorm. Zo bepaalt u of uw tarief concurrerend is en wie uw concurrenten zijn.

  Lees meer
 • Hoe werkt het?

  Het hart van de Analyzer is een productadministratie in combinatie met een krachtige, generieke rekenmodule. In de productadministratie worden door MoneyView de actuariële formules en tabellen van de producten vastgelegd. Wij werken dus nooit met ondoorzichtige en onbetrouwbare ‘black boxen’ van aanbieders. Met de generieke rekenmodule kunnen voor alle producten die er op de markt zijn goed vergelijkbare berekeningen worden uitgevoerd.

  Lees meer
 • Wat kost het?

  De Analyzer is een optionele uitbreiding op de MoneyView ProductManager, maar is ook als losse module verkrijgbaar. Abonnementen op de Analyzer worden aangegaan voor ten minste één jaar. Een jaarlijkse training in het gebruik van het systeem is inbegrepen alsmede gebruik van de technische helpdesk.

  Lees meer
 • Technische informatie

  Technische details, gebruikershandleidingen etcetera vindt u hier.

  Lees meer
 • Uitproberen en bestellen

  Neem contact met ons op voor een voorstel op maat! U kunt de MoneyView Analyzer twee weken gratis uitproberen, zonder enige verplichting.

  Lees meer