Bezig ...

MoneyView Analyzer - Hoe werkt het?


Duizenden klantprofielen in één keer doorrekenen


  

Met de Analyzer bent u in staat om exact de marktpositie van uw product te bepalen. U kunt op eenvoudige wijze talloze (letterlijk: tienduizenden) klantcasussen vastleggen, om zo bijvoorbeeld de samenstelling van uw bestaande portefeuille te simuleren. Al deze casussen kunt u met een druk op de knop in één keer doorrekenen. Zo weet u voor alle segmenten in de markt meteen hoe u ervoor staat.

Periodieke automatische rapportage

Maar de Analyzer kan meer dan alleen het eenmalig vergelijken van premies of eindkapitalen. U kunt namelijk instellen dat u een bestand periodiek doorgerekend wilt hebben. Zo krijgt u bijvoorbeeld elke maand resultaten voor uw eigen product en van de naaste concurrentie. De Analyzer houdt de historische resultaten voor u vast zodat u door de tijd heen kunt monitoren wat de ontwikkeling van uw marktpositie is geweest.

Alles wat u nodig heeft is een internetverbinding, een browser en de juiste licenties. De MoneyView Analyzer werkt volledig online.

Net als de MoneyView ProductManager kent de Analyzer een modulaire opbouw. Zo kunt u per productsoort exact bepalen wat de prijspositie van uw producten is. Als u de Analyzer wilt proberen kunt u een gratis demoaccount aanvragen.

Moduleoverzicht MoneyView Analyzer

Analyzer proberen? Vraag een gratis testlicentie aan!