Bezig ...

MoneyView Collectief Pensioen - Wat is het?


Het beste pensioen voor uw klant


  

MoneyView Collectief Pensioen is aangesloten op de centrale premieberekeningsdatabase van MoneyView. U importeert een werknemers bestand, voert de criteria van de pensioenregeling in en het systeem rekent de pensioenproducten door. De berekeningen zijn exact gebaseerd op de formules en criteria van de aanbieders. Geen afrondingen, geen versimpelingen, maar gewoon precies zoals het is.

Uitgebreide en interactieve rapportage

De kracht van MoneyView Collectief Pensioen zit in de rapportage van de berekende resultaten. Omdat het systeem alle kasstromen voor alle pensioenproducten exact doorrekent op basis van de onderliggende maatschappijformules, kunt u in de rapportage alle kosten en opbrengsten voor de werkgever én elke individuele werknemer op jaarbasis inzichtelijk maken: eerst interactief op uw scherm, daarna desgewenst in Word- of Excel-formaat. Nog nooit kon u uw pensioenadvies zo goed onderbouwen.

Inclusief MoneyView Advisa

Met MoneyView Collectief Pensioen krijgt u ook MoneyView Advisa module Pensioenen meegeleverd: een complete database met alle kenmerken en criteria van alle collectieve pensioenproducten in Nederland. hiermee maakt u uw advies nóg completer!

 

Bekijk een voorbeeldrapportage

MoneyView Collectief Pensioen vrijblijvend proberen?