Bezig ...

Maatwerk en marktinformatie


MoneyView biedt de volgende maatwerkdiensten 

Historische tariefreeksen 
MoneyView verzamelt en beheert sinds 1993 informatie over de Nederlandse bank- en verzekeringsmarkt. Zoals spaarrentes (vanaf 1993), hypotheek- en consumptief kredietrentes (vanaf 1996), koopsom- en lijfrenterendementen (vanaf 1995) en rendementen van beleggingsfondsen (vanaf oprichting fonds). Hieruit leveren wij historische reeksen naar behoefte.

  

Benchmarkonderzoek
U heeft geen tijd of capaciteit om zelf een vergelijkend onderzoek te doen? Dan kunt u MoneyView aan het werk zetten. Wij doen de analyse, schrijven een rapport inclusief conclusies en aanbevelingen en komen dit desgewenst bij u presenteren.  

Datadump 
U heeft een eenmalige informatiebehoefte en wilt zelf de analyse doen en uw eigen conclusies trekken? Dan is de MoneyView Datadump een oplossing. Wij leveren u eenmalig een extract uit de MoneyView productendatabase en u kunt er zelf mee aan de slag.

    

Datafeeds
U wilt op regelmatige basis actuele productinformatie hebben en deze verwerken in uw eigen systemen? Maak dan gebruik van de MoneyView Datafeeds. U geeft aan welke gegevens u wilt hebben en MoneyView bouwt een datafeed op basis van uw specificaties zodat u deze desgewenst dagelijks in uw systremen kunt verwerken. 


 


Premiebestanden
U heeft behoefte aan een premievergelijking voor schade- of levensverzekeringen? Naast de MoneyView Analyzer bieden wij de mogelijkheid om eenmalig of periodiek een premievergelijking voor u uit te voeren. U geeft aan voor welke al dan niet fictieve klanten u de berekeningen uitgevoerd wilt hebben (het maakt niet uit of dat er nu 10 zijn of 100.000), MoneyView voert de berekeningen uit en stelt u bestanden met de berekende resultaten ter beschikking.