Bezig ...

MoneyView ProductManager

Ken en vergelijk uw concurrenten en hun producten

 

 • Wat is het?

  De MoneyView ProductManager geeft u toegang tot onze online database. Hierin zijn zo goed als alle financiële retailproducten van bijna alle aanbieders opgenomen. Al deze kenmerken, voorwaarden en tarieven worden dag in, dag uit door MoneyView actueel gehouden. Zo is het mogelijk om de ontwikkelingen in uw concurrentieveld op continue basis te volgen.

  lees meer
 • Hoe werkt het?

  De MoneyView ProductManager is volledig online. Via uw webbrowser zoekt u informatie, maakt u analyses en vergelijkingen, bekijkt u wat productaanpassingen voor effect gaan hebben. Ook ziet u continue de MoneyView ProductRating: een eenvoudige aanduiding in punten en sterren zegt u hoe uw product scoort ten opzichte van de concurrentie.

  lees meer
 • Wat kost het?

  De producten zijn ondergebracht in modules, waar u een licentie op kunt nemen. De licentieprijs varieert van € 5.500 tot € 20.000 per (sub)module per jaar, afhankelijk van productcategorie, totaal aantal modules dat u afneemt en duur van de licentie.

  lees meer

 • Technische informatie

  Technische details, gebruikershandleidingen etcetera vindt u hier.

  lees meer
 • Uitproberen en bestellen

  Neem contact met ons op voor een voorstel op maat! U kunt de MoneyView ProductManager twee weken gratis uitproberen, zonder enige verplichting.

  lees meer