Bezig ...

MoneyView Schadevergelijk

Snel en makkelijk premies van schadeverzekeringen vergelijken

 

 • Wat is het?

  U wilt weten wat uw prijspositie is voor een specifieke klantsituatie? Vraagt uw commerciële binnendienst om een premievergelijking? Waar vindt u een vrijwel volledig overzicht van de schademarkt met actuele tarieven? Schadevergelijk van MoneyView biedt u een eenvoudig hulpmiddel om op snelle en eenvoudige wijze premies in de markt te berekenen.

  Lees meer
 • Hoe werkt het?

  Per productcategorie worden specifieke invoervragen gesteld, die nodig zijn voor een correcte premieberekening. De vragen verschillen per productcategorie. Op basis van deze vragen worden voor alle producten in de betreffende productcategorie gelijktijdig de premies berekend, exclusief poliskosten en assurantiebelasting.

  Lees meer
 • Wat kost het?

  Bent u verzekeraar en levert u ons informatie zodat wij kunnen rekenen? Dan krijgt u gratis toegang tot Schadevergelijk, om uw eigen producten te kunnen berekenen. Wilt u alle producten zien, dan hanteren wij een abonnementsysteem.

  Lees meer
 • Technische informatie

  Technische details, gebruikershandleidingen etcetera vindt u hier.

  Lees meer
 • Uitproberen en bestellen

  Neem contact met ons op voor een voorstel op maat! U kunt MoneyView Schadevergelijk twee weken gratis uitproberen, zonder enige verplichting

  Lees meer