Bezig ...

MoneyView Trainingen

Objectief productvergelijken verankeren in uw adviesproces

 

 • Wat is het?

  Leren werken met MoneyView Selector, Advisa en/of AeQuote vergt méér dan een knoppentraining. Objectief adviseren betekent een verandering in uw adviesproces. Daarom organiseert MoneyView meerdere keren per jaar een open-inschrijving training, waarin u vertrouwd wordt gemaakt met het programma én hoe u dit in kunt zetten in uw advisering. Voor grotere organisaties organiseren we ook in-company trainingen.

 • Wat u leert

  Algemene training:

  Na het volgen van deze training bent u beter in staat om een passend, objectief productadvies te maken voor uw klant. Dat betekent dat u een verantwoorde vertaling kunt maken van klantwens naar productkenmerk. Samengevat:

  • Hoe vertaalt u wensen (vanuit het klantbeeld) naar producteigenschappen.

  • Hoe bouwt u snel en effectief een productadvies.

  • Hoe rapporteert u en houdt u uw dossier op orde.


  Verdiepingstraining:
  MoneyView organiseert ook regelmatig verdiepingstrainingen speciaal gericht op adviseren met behulp van MoneyView Selector, Advisa of AeQuote. Bij deze trainingen leert u wat een goede inventarisatie is (welke vragen stel ik en waar moet je rekening mee houden) en hoe hier producten met de gewenste kenmerken bijgezocht kunnen worden. Gedurende een dagdeel wordt aan deze onderwerpen aandacht besteed, zodat u na het volgen van deze training nog beter in staat bent een verantwoord productadvies te geven.

 • Kosten

  De training duurt 1 dagdeel en kost € 149,- (ex BTW) per deelnemer.

 • Voorwaarden en condities

  Als u zich inschrijft op een geplande training ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging per e-mail. Het is niet mogelijk om deze opleiding kosteloos te annuleren. Bij annulering tot vier weken vóór aanvang van de bijeenkomst wordt € 40,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen vier weken vóór aanvang van de bijeenkomst is het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Annuleren en verzoeken tot overplaatsing, al dan niet vanwege ziekte, kan alleen per e-mail en als de omstandigheden dit toelaten. 

 • Geplande trainingen

  Momenteel zijn er geen traningen gepland. Indien u belangstelling hebt voor een training kunt u dit aangeven door een mail te zenden naar MoneyView via onderstaande link. U wordt dan actief op de hoogte gehouden van trainingen in de toekomst waar u zich voor kunt inschrijven.

  Inschrijven voor een training

  Mail naar MoneyView