Bezig ...

MoneyView Webservices - Hoe werkt het?


Implementeren van webservices is maatwerk


  

Omdat elke gebruiker van de MoneyView Webservices zijn eigen specifieke wensen heeft, start MoneyView voor elke implementatie een maatwerktraject.

Eerst wordt uitgebreid geïnventariseerd waar de wensen en behoeften precies liggen, zodat wij kunnen bepalen welke webservices noodzakelijk zijn en hoe deze het beste ingezet kunnen worden.

Vervolgens stellen wij technische documentatie ter beschikking en wordt er aan de kant van MoneyView een vaste contactpersoon ingesteld. Tevens wordt er op een webserver van MoneyView een (beveiligde) testomgeving ingericht zodat de webservices ook daadwerkelijk toegankelijk zijn voor uw programmeurs. Deze testomgeving is technisch identiek aan de uiteindelijk live omgeving, maar bevindt zich op een afgeschermd deel van de MoneyView-servers, zodat derden op geen enkele manier toegang hebben.

Tijdens het bouwen en implementeren staan wij u met raad en daad terzijde en helpen wij u met testen, net zo lang tot u tevreden bent. Als het moment gekomen is om met uw vergelijkingswebsite 'live' te gaan, stellen wij op onze webservers een productieomgeving ter beschikking. Wij blijven ook na de 'livedatum' beschikbaar voor hulp en advies.

Meer weten?

Heeft u interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht:

Naar het contactformulier