Bezig ...

MoneyView Webservices - Wat is het?


U bedient de knoppen, MoneyView regelt de rest


  

De MoneyView Webservices zijn op Soap/XML gebaseerde interfaces voor premie en tariefvergelijkingen van verschillende financiële retailproducten. Op basis van een 'input-XML-bericht' worden op de webservers van MoneyView berekeningen uitgevoerd. Als de berekeningen klaar zijn, wordt een 'output-XML-bericht' beschikbaar gesteld dat de berekende resultaten bevat.

U de 'look and feel', MoneyView het rekenwerk

Als afnemer van webservices maakt en beheert u zelf de interface naar de consument. U verstuurt en ontvangt dus de XML-berichten naar en van de MoneyView webservices en u bepaalt zelf wat de 'look and feel' van uw website is. Over de achterliggende rekenfunctionaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken: deze wordt geheel door MoneyView beheerd. Onder andere vergelijkingswebsites als hoyhoy.nl, Overstappen.nl, Geld.nl, Consumentenbond en Independer maken gebruik van de webservices van MoneyView. Ook zitten de reken-engines van MoneyView bij steeds meer adviespakketten onder de motorkap.

Vele productsoorten

MoneyView biedt webservices voor vele productsoorten, van Aansprakelijkheidsverzekeringen tot Overlijdensrisicoverzekeringen en van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen tot Direct Ingaande Lijfrentes:

Naar het moduleoverzicht van de MoneyView Webservices