Bezig ...

MoneyView producten voor accountants


Over MoneyView

MoneyView verzamelt sinds 1993 informatie over financiële producten en maakt deze transparant en onderling vergelijkbaar. Naast uitgebreide voorwaarden en kenmerken maakt MoneyView via eigen rekenengines ook gestandaardiseerde vergelijkingen mogelijk van tarieven, premies en kapitalen. Deze informatie en diensten stelt MoneyView ter beschikking aan de markt, via eigen applicaties, datafeeds en webservices en door middel van maatwerk. Banken, verzekeraars, financieel adviseurs, accountants, adviesketens, serviceproviders, softwarehuizen, vergelijkingswebsites, kranten en dagbladen, overheidsinstanties en televisieprogramma’s maken op verschillende wijze gebruik van deze verzamelde kennis en inzichten. MoneyView is onafhankelijk en volstrekt objectief. Om dit te waarborgen betalen banken en verzekeraars niet voor het opnemen en beheren van hun producten in onze systemen. MoneyView werkt vanuit lokaties in Amsterdam en Assen en heeft 35 werknemers.

MoneyView Advisa en MoneyView AeQuote

MoneyView Advisa bevat de voorwaarden en kenmerken van financiële producten en stelt de gebruiker in staat om slimme selecties en benchmarks te maken op basis van profiel, wensen en eisen van een individuele klant. MoneyView AeQuote is de prijsvergelijker. Advisa en AeQuote zijn functioneel volledig geïntegreerd, zodat een passende vergelijking op voorwaarden én tarieven gemaakt kan worden:

  Lees meer over MoneyView Advisa                  Lees meer over MoneyView AeQuote

 

De MoneyView vergelijkingsmodules in de opleiding

Het pakket voor de accountants bevat de volgende modules van MoneyView Advisa én MoneyView AeQuote;

•   Overlijdensrisicoverzekeringen (gelijkblijvend, annuïtair dalend, lineair dalend)
•   Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
•   Lijfrente opbouw (sparen en beleggen, verzekerings- en bancaire varianten)
•   Lijfrente uitkeringen
•   Pensioen uitkeringen 

Met deze modules heeft de accountant inzicht in voorwaarden, tarieven en kosten van de diverse financiële producten.

Gratis kennismaken?

Wilt u alvast kennis maken met de modules, dan kunt u hier een volledig werkende demo aanvragen.

De licenties in dit pakket hebben een totale waarde van € 2.250 per jaar. In de samenwerking met Full•Finance bieden wij dit pakket aan voor € 1.500 per jaar, voor drie gebruikers binnen één kantoor. In de opleidingsprijs is een licentie opgenomen voor de duur van het eerste jaar.