Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

MoneyView Analyzer

Met de MoneyView Analyzer bepalen banken en verzekeraars de prijspositie van hun woonverzekering, autoverzekering, lijfrente of pensioenproduct in vergelijking met hun concurrenten. U rekent met de Analyzer uw eigen producten en die van uw concurrenten door op basis van gesimuleerde klantportefeuilles die u zelf instelt. Zo ontdekt u wie uw concurrenten zijn en of uw tarief concurrerend is.

Optimaliseer uw prijsstelling

Met de MoneyView Analyzer kunt u precies zien in welke klantsegmenten u wel of juist niet scoort met uw tarieven. Bent u in verhouding zeer aantrekkelijk voor starters? Of juist voor senioren? Zijn het de klanten met een hoge dekking waar uw product 'scoort' of doet u het juist bij de lage dekkingen goed? Met de Analyzer heeft u op elk moment het antwoord op deze vragen.

Aanvulling op MoneyView Productmanager

De Analyzer is de perfecte aanvulling op de ProductManager, die alle voorwaarden en andere kenmerken van vrijwel alle Nederlandse verzekerings- en bankproducten vergelijkt. Met een combinatie van Analyzer en ProductManager benchmarkt u niet alleen op productkwaliteit, maar ook op tarieven. Hebt u al een licentie op een van beide producten, dan krijgt u korting op de andere.

Bestaande portefeuille simuleren

Met de Analyzer kunt u op eenvoudige wijze talloze (letterlijk: tienduizenden) klantcasussen vastleggen, om zo bijvoorbeeld de samenstelling van uw bestaande portefeuille te simuleren. Al deze casussen kunt u met een druk op de knop in één keer doorrekenen. Zo weet u voor alle segmenten in de markt meteen hoe u ervoor staat.

Automatische periodieke rapportage

U kunt bovendien instellen dat u een bestand periodiek doorgerekend wilt hebben. Zo krijgt u bijvoorbeeld elke maand resultaten voor uw eigen product en van de naaste concurrentie. De Analyzer houdt de historische resultaten voor u vast zodat u door de tijd heen kunt monitoren wat de ontwikkeling van uw marktpositie is geweest.

Actuariële formules

De berekeningen van de MoneyView Analyzer zijn bijzonder betrouwbaar doordat we daarvoor de actuariële formules en tabellen achter de producten gebruiken. Wij werken dus nooit met ‘black boxen’ van aanbieders.