Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

Maatwerk

Als u een gerichte onderzoeksvraag hebt, een specifieke benchmark wilt laten uitvoeren, uw product vóór lancering wilt laten testen, of MoneyView-data in uw eigen bank- of verzekeringssystemen wilt verwerken: MoneyView kan het voor u verzorgen.

Maatwerk van MoneyView

Kiest u voor Maatwerk, dan inventariseren wij eerst waar uw wensen en behoeften precies liggen, zodat we met u kunnen bepalen welke vorm van maatwerk het beste ingezet kan worden. De mogelijkheden variëren van een eenvoudige datadump tot en met een volledig onderzoek inclusief rapportage en presentatie: 

  • Historische tariefreeksen, teruglopend tot aan 1993
  • Eenmalige datadump voor eigen onderzoeksdoeleinden
  • Premievergelijking Schade of Leven voor een al dan niet fictief klantenbestand
  • Benchmarkonderzoek inclusief conclusies en aanbevelingen
  • Datafeeds om gegevens rechtstreeks te laden in uw eigen systemen

Alle productsoorten

Wij kunnen alle in onze databases aanwezige informatie voor u op maatwerkbasis aanleveren. Van autoverzekeringen tot pensioenen en van betaalrekeningen tot overlijdensrisicoverzekeringen: alle productvoorwaarden en productprijzen zijn op maatwerkbasis beschikbaar.

Banken en verzekeraars kunnen de meeste Maatwerk-mogelijkheden overigens ook zelf realiseren via de algemene applicaties ProductManager en de Analyzer. MoneyView kan een training voor u organiseren om te leren die laatste twee applicaties nog gerichter in te zetten voor uw bedrijf.