Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

De MoneyView API

Als afnemer van de MoneyView API maakt en beheert u zelf de interface naar de consument. U verstuurt en ontvangt dus de berichten naar en van de MoneyView API en u bepaalt zelf wat de 'look and feel' van uw website is. Over de achterliggende (reken)functionaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken: deze wordt geheel door ons beheerd.

MoneyView in uw eigen consumentenwebsite

De MoneyView API is een RESTful API die JSON- accepteert en ook retourneert. De MoneyView API is er voor voorwaarden-, premie- en tariefvergelijkingen van verschillende financiële retailproducten. Op basis van een inputbericht worden op de webservers van MoneyView voorwaarden opgehaald en/of berekeningen uitgevoerd. Als de berekeningen klaar zijn, wordt een outputbericht beschikbaar gesteld dat de berekende resultaten bevat.

De MoneyView API kent verschillende modules voor vele productsoorten, van Aansprakelijkheidsverzekeringen tot Hypotheken en van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen tot Direct Ingaande Lijfrentes. Bekijk hier het overzicht. De specificaties voor het aanroepen van de MoneyView API vindt u hier.