Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

Opleiding tot Verzekeringscoach

De accountant is controleur en adviseur van de onderneming. Maar hij wordt ook steeds meer financieel regisseur van de ondernemer. Dat is logisch, want life events als arbeidsongeschiktheid, pensionering en overlijden van de ondernemer of diens partner hebben direct gevolgen voor de onderneming.

De accountant als financieel regisseur van de ondernemer

Bij de nieuwe rol van de accountant als financieel regisseur hoort een aanvullend pakket aan kennis, vaardigheden en gereedschappen. Samen met Full Finance Opleidingen hebben we daarom voor deze groep accountants de opleiding Verzekeringscoach voor Accountants gecreëerd.

Ook bieden we samen twee workshops aan, gericht op Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor Ondernemers en Pensioen in Privé voor Ondernemers. In de workshops leert u omgaan met MoneyView Advisa en MoneyView AeQuote.

Advisa bevat de voorwaarden en kenmerken van financiële producten en stelt de gebruiker in staat om slimme selecties en benchmarks te maken op basis van profiel, wensen en eisen van een individuele klant. AeQuote is de prijsvergelijker.

Advisa en AeQuote zijn functioneel volledig geïntegreerd, zodat een passende vergelijking op voorwaarden én tarieven gemaakt kan worden.