Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

012059Moneyview_Stork_2.png

Over ons

MoneyView monitort realtime vrijwel alle financiële retailproducten van banken en verzekeraars in Nederland: van relatief eenvoudige spaarrekeningen tot en met complexe producten als hypotheken en collectieve pensioenen. Dat maakt ons tot een uniek bedrijf: één plek waar alle objectieve informatie te vinden is, zowel wat betreft voorwaarden als tarieven.

Permanent actueel en volledig

Zo'n 35 professionals op de MoneyView-offices in Amsterdam en Assen verwerken dagelijks de laatste wijzigingen in voorwaarden en tarieven, zodat onze database permanent actueel en volledig is. Wij zijn 100% onafhankelijk, objectief en betrouwbaar; banken en verzekeraars betalen niet voor het opnemen en beheren van hun producten in onze systemen.

Speciaal ontwikkelde applicaties, datafeeds en webservices zetten de informatie in de database om in gestandaardiseerde en op maat gemaakte overzichten en vergelijkingen van tarieven en premies.

Brede klantenbasis

Via abonnementen stellen wij deze informatie en diensten ter beschikking van onze klanten. Banken, verzekeraars, financieel adviseurs, adviesketens, serviceproviders, softwarehuizen, vergelijkingswebsites, kranten en dagbladen, overheidsinstanties en televisieprogramma's maken op verschillende wijze gebruik van deze verzamelde kennis en inzichten.