Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

Workshop AOV voor de ondernemer in privé

Amsterdam - 27 november 2019 - 13.30 tot 16.00 uur

In de workshop 'Arbeidsongeschikheidsverzekeringen voor ondernemers' komen de verschillende mogelijkheden voor ondernemers aan bod om zich tegen arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Aan de hand van concrete casuïstiek maakt u kennis met de diverse mogelijkheden en leert u om de polissen te lezen.

Tevens maakt u kennis met MoneyView Advisa. MoneyView Advisa bevat de voorwaarden en kenmerken van financiële producten en geeft ook inzicht in de kosten en de premie. Het stelt de gebruiker in staat om slimme selecties en benchmarks te maken op basis van profiel, wensen en eisen van een individuele klant.

Na het volgen van de workshop bent u in staat om de verzekeringsportefeuille van uw cliënten objectief te analyseren en uw klant bij te staan bij mogelijke aanpassingen. U bent géén bemiddelaar, maar een coach die uw cliënt loodst door de verschillende verzekeringsoplossingen

Aan bod komen onder meer:

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

  • Critical Illnessverzekeringen

  • Ongevallenverzekeringen

  • Ongevallenarbeidsongeschiktheidsverzekeringen

  • Premievrijstellingsregelingen

  • MoneyView Advisa

Gratis workshop - Gratis parkeren

U kunt als accountant gratis deelnemen aan deze workshop op het kantoor van MoneyView. Uw parkeerkosten worden vergoed. MoneyView is gevestigd aan de Prinsengracht 468 in Amsterdam.