Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

MoneyView Selector

Als financieel adviseur wilt u voor uw klant snel inzicht krijgen in de verschillende tarieven voor een product, maar u vindt de zeer uitgebreide filter- en rapportagemogelijkheden van MoneyView Advisa minder relevant. Dan is MoneyView Selector voor u waarschijnlijk het geschikte product. De Selector is onze nieuwste online productvergelijker.

Klantadvies glashelder onderbouwd

MoneyView Selector begint met het opstellen van een prijsvergelijking. Hiervoor vult u de premiebepalende gegevens in, waarna u een overzicht krijgt van alle producten en tarieven. 

Vervolgens plaatst u eenvoudig een of meerdere voorwaardenfilters, waarmee u de selectie van producten beperkt. Tot slot geeft u aan welk product u uw klant adviseert, en van welke producten u productinformatie in het rapport opgenomen wilt hebben.

Met een druk op de knop maakt u vervolgens het rapport. In dat rapport wordt ook een beschrijving van de kenmerken opgenomen die u belangrijk vindt. Met dit rapport onderbouwt u uw advies glashelder.

Altijd actueel

Zoals alle productvergelijkers van MoneyView is ook Selector volledig webbased. U heeft vanaf elke locatie toegang tot het systeem, dus ook als u bij de klant zit. MoneyView Selector maakt gebruik van de centrale databases en webservices van MoneyView, waardoor u altijd de beschikking heeft over de actuele tarieven en informatie.

Selector is modulair opgebouwd. Er worden regelmatig productmodules toegevoegd.