Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

MoneyView AeQuote uitproberen en bestellen

Druk op de knop, vul het formulier in en u ontvangt direct per e-mail een inlognaam en wachtwoord, waarmee u toegang krijgt tot de demoversie van MoneyView AeQuote.

Probeer MoneyView AeQuote twee weken gratis uit

Bij deze demolicentie krijgt u bij een paar modules ook toegang tot MoneyView Advisa, zodat u niet alleen kunt rekenen, maar ook kunt vergelijken. 

MoneyView stelt u deze demo ter beschikking op basis van ‘fair use’. Het aantal vergelijkingen dat u kunt maken is daarom beperkt.

Heeft u vragen?

Neem gerust even contact op via servicedesk@moneyview.nl of 020 - 626 85 85.

Door het verzenden van het demo-formulier verklaart u intermediair te zijn en te beschikken over de benodigde vergunningen van de AFM. Bent u geen bemiddelaar en/of wilt u MoneyView AeQuote ergens anders voor gebruiken? Neem dan contact op.

Abonnement afsluiten

Kies het passende formulier, vul dit in en stuur het op (per e-mail mag ook). Wij voorzien u dan binnen twee werkdagen van uw inloggegevens. Lees de licentievoorwaarden (.pdf) goed door. 

Kosten

U beslist zelf welke productsoorten u wilt kunnen vergelijken. Per productgroep neemt u een licentie. Zie voor de prijzen de bestelformulieren.

Beschikt u over een Figlo-licentie? 

Dan heeft u al toegang tot diverse modules. Extra modules kunt u tegen een speciale prijs bijbestellen.

Extra voordeel voor DAK-leden

Bent u deelnemer bij DAK? Dan heeft u recht op 20% korting. Deze korting geldt niet voor acties en/of introductieprijzen.


Rechtstreeks bij MoneyView

Geen Figlo-gebruiker? Bestel dan rechtstreeks bij MoneyView.  Als u kiest voor de optie 'pakketten' kunt u vaste combinaties van MoneyView Advisa en AeQuote modules tegen een gereduceerd tarief bestellen. Kiest u voor de optie 'modules', dan kiest u zelf de samenstelling van uw pakket.