Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

MoneyView ProductManager uitproberen

MoneyView ProductManager is het benchmarkplatform van MoneyView bestemd voor banken en verzekeringsmaatschappijen. Druk op de oranje knop, vul het formulier in en u ontvangt direct per e-mail een inlognaam en wachtwoord, waarmee u toegang krijgt tot de demoversie van de ProductManager.

MoneyView ProductManager twee weken gratis uitproberen

In deze versie heeft u toegang tot alle modules en per module tot alle productsoorten. De enige beperking: u krijgt per productsoort slechts een klein aantal producten te zien.

Prijsopgave

Als u na de demoperiode een prijsopgave wilt voor de ProductManager, stuur dan een mail naar info@moneyview.nl en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om te inventariseren welke modules en hoeveel gebruikers u in uw offerte opgenomen wilt zien. U ontvangt de prijsopgave de volgende dag.

Licentie

Op de MoneyView ProductManager zijn licentievoorwaarden van toepassing. Abonnementen worden aangegaan voor ten minste één jaar. Abonnementen gelden per module, met per module één gelijktijdige gebruiker.

Kosten

Alle verschillende productsoorten zijn ondergebracht in modules, waar u een abonnement op kunt nemen. De moduleprijzen variëren: vanaf circa € 4.000,- (ex. BTW) per module per jaar heeft u een abonnement voor onbeperkt intern gebruik. Neem voor een exacte prijsopgave per module contact met ons op.