Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

Volledig vergelijken voor accountants

Met MoneyView Advisa hebt u als accountant online toegang tot onze volledige database met alle voorwaarden, prijzen en andere kenmerken van financiële retailproducten van alle Nederlandse banken en verzekeraars. Van hypotheken tot arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en van spaarrekeningen tot direct ingaande lijfrentes, ze zijn allemaal terug te vinden in MoneyView Advisa.

Het beste product voor uw klant

Met MoneyView Advisa vindt u het best passende product voor uw klant. In uw gesprek en inventarisatie krijgt u een goed beeld van wat belangrijk is voor uw klant. Met deze kennis stelt u in MoneyView Advisa verschillende filters in voor productkenmerken. U geeft op deze wijze aan wat een ‘must’ is voor uw klant en welke kenmerken weliswaar niet cruciaal, maar wel belangrijk zijn voor hem. U vindt zo feilloos het best passende product voor de klant.

Dankzij de automatische rapportagefuncties onderbouwt u moeiteloos uw informatie voor uw klant. Het resultaat is een volledig objectief overzicht van mogelijkheden, omdat de software voor u de hele markt afspeurt en uw bevindingen vastlegt in een automatische onafhankelijke rapportage.

MoneyView Advisa is modulair opgebouwd en volledig online. U heeft dus altijd en overal toegang tot het systeem, ook op locatie bij uw klant. 

Benieuwd naar ervaringen van accountants met MoneyView? Lees dan het interview met Peter Kalb en Cyril Haeve

Samengevat

In drie stappen vindt u met MoneyView Advisa het beste product voor uw klant.

1. Filteren en rangschikken

MoneyView Advisa filtert en rangschikt aan de hand van de door u opgegeven criteria alle producten die er op de markt zijn en presenteert deze in een rapport.

2. Rekenen

U werkt op de centrale database van MoneyView, waar de producten realtime onderhouden worden. Met een druk op de knop rekent u ook alle tarieven en premies door, omdat u met MoneyView Advisa automatisch ook beschikt over de bijpassende modules van MoneyView AeQuote.

3. Rapporteren

Ten slotte stelt u met een paar muisklikken een rapport op.