Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

468 Prinsengracht
Amsterdam, NH, 1017 KG
Netherlands

020 - 626 85 85

Onderzoeksbureau MoneyView vergaart en analyseert sinds 1993 informatie van en over financiële producten en diensten.

Analyzer uitproberen

MoneyView Analyzer is het platform voor diepgaande prijsanalyses van MoneyView bestemd voor banken en verzekeringsmaatschappijen. Druk op de oranje knop, vul het formulier in en u ontvangt direct per e-mail een inlognaam en wachtwoord, waarmee u toegang krijgt tot de demoversie van de Analyzer.

MoneyView Analyzer twee weken gratis uitproberen

In deze demo heeft u toegang tot alle modules en per module tot alle productsoorten. De enige beperking: u krijgt per productsoort slechts een klein aantal producten te zien.

Prijsopgave

Als u na de demoperiode een prijsopgave wilt voor de Analyzer, stuur dan een mail naar info@moneyview.nl en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om te inventariseren welke modules en hoeveel gebruikers u in uw offerte opgenomen wilt zien. U ontvangt de prijsopgave de volgende dag.

Licentie

Op de MoneyView Analyzer zijn licentievoorwaarden van toepassing. Abonnementen worden aangegaan voor ten minste één jaar. Abonnementen gelden per module, met per module één gelijktijdige gebruiker.

Kosten

De productsoorten zijn ondergebracht in modules, waar u een abonnement op kunt nemen. De abonnementsprijs varieert van € 7.500,- tot € 20.000,- (ex. BTW) per module per jaar, afhankelijk van het totaal aantal modules dat u afneemt en duur van de licentie. Neemt u al corresponderende modules af van de MoneyView ProductManager, dan krijgt u korting.